Tæt på at blive snydt: Vagthold får 250.000 tilbage fra vært ved Gardenparty

Tekst: Den Kongelige Livgardes Fond – Foto: Livgarden   I   14. september 2022

Da conona ramte var der et af vores vagthold, der kom i en økonomisk klemme. Vagtholdet havde et markant overskud efter deres blå fest, og de valgte, at betale et forskud til det firma, der skulle stå for deres Gardenparty. 

Gardenparty blev aflyst på grund af corona, men da man havde forhåbning om en senere gennemførelse, blev pengene stående ved firmaet.

Da festen blev endeligt aflyst, var der store problemer med at få pengene retur. 

Den Kongelige Livgardes Fond betalte for en advokat, der skulle støtte vagtholdet, men den største støtte kom fra en ildsjæl ved navn Martin Bødker. Martin har en fortid i Forsvaret, hvor han som sanitetssoldat bl.a. har været udsendt sammen med Livgardens ISAF 4 hold. 

Martin har erfaring fra Hjemmeværnet, hvor hans arbejde også førte til et samarbejde med Jægerkorpset. Hans faglige viden, har han bl.a. brugt i forbindelse med uddannelse af specialister til flere hold, der efterfølgende skulle til Afghanistan. 

Martin fremstår som en ihærdig person, der oprigtigt gerne vil hjælpe andre, og hans retfærdighedssans er meget stærk.

Efter 2 års arbejde er det nu lykkedes at få alle pengene retur. Beløbet var over 250.000 kr., og det var derfor ikke muligt for en garder, at have denne sum stående på en privat konto. 

Pengene blev indledningsvis placeret ved Den Kongelige Livgarde Jubilæumsforening, men er nu overført til Martin Bødkers nyoprettede firma, og Martin er i tæt kontakt til den garder, der var talsmand for det pågældende vagthold, og der arbejdes p.t. på en fordeling af pengene, så de retmæssige ejere, får deres penge tilbage.

Martin Bødker har oprettet firmaet Kend dine rettigheder, hvor han tilbyder at støtte soldater, veteraner og pårørende. 

På nuværende tidspunkt har Martin haft 6 sager, der alle er afsluttet tilfredsstillende. Martin har støttet Livgardens Vagthold uden beregning, og vores oplevelse er, at Martin hjælper soldater, veteraner og pårørende uden at have en økonomisk bagtanke og økonomisk gevinst til ham selv. 

Med baggrund i den ovenstående sag, vil Den Kongelige Livgardes Fond gerne gøre opmærksom på Martin Bødkers firma. Hvis man som soldat, veteran, pårørende eller organisation står med et problem, så kunne det være en mulighed at kontakte Martin og høre, om han kan hjælpe.

www.kenddinerettigheder.dk