Testamentering

Testamentering

Til Den Kongelige Livgardes Fond

Betænk Den Kongelige Livgardes Fond uden at efterlade mindre til dine arvinger

Det lyder måske som at blæse med mel i munden, men du kan rent faktisk betænke Livgardens Fond, eller en anden almennyttig organisation, i dit testamente, uden at efterlade mindre til dine arvinger. I særlige tilfælde, kan dine arvinger faktisk få mere ud af arven.

Grunden til det er, at almennyttige organisationer er fritaget for at betale boafgift. Alt hvad du testamenterer til Livgardens Fond, går derfor ubeskåret til fondens arbejde, og du kan i din sidste vilje kræve, at fonden betaler boafgiften på vegne af dine arvinger.

Har du en
sidste vilje?

Donationer, der modtages af Den Kongelige Livgardes Fond, bruges til at støtte personer og aktiviteter ved eller tæt på Den Kongelige Livgarde. Veteraner og deres pårørende er en af vores mærkesager, og hvis du f.eks. ønsker at støtte projekter med dette formål, vil det være muligt at dedikere en arv til veteranarbejdet.

Du har mulighed for at donere arv til os, når du opretter et testamente. Testamentet er nemt, enkelt og gratis at oprette hos virksomheden Dokument 24, når du skriver os ind i testamentet.

Al rådgivning hos Dokument 24 er ligeledes gratis.

Betænk dit
gamle REGIMENT

Hvis du overvejer at betænke en del af dit testamente til en almennyttig sag, er der al mulig grund til at overveje Den Kongelige Livgardes Fond i dit testamente.

Livgardens Fond er skabt af gardere og er til for gardere. Det betyder, at det er gardere, der beslutter, hvornår og hvem som skal hædres, opmuntres eller støttes. Det kan være alle, som har været en del af Den Kongelige Livgarde eller pårørende til udsendte soldater.

Uanset om emnet er hjælp og støtte til veteraner, indsatser til fremme af korpsånden, tjenstgørende soldaters velfærd, hæder til særlige indsatser eller alle mulige andre eksempler, der relaterer sig til Den Kongelige Livgarde, er Livgardens Fond i dag i stand til at støtte dette økonomisk. Det er ikke mindst muligt, takket være gamle garderes opbakning til fondens arbejde.

Den Kongelige Livgardes Fond er godkendt af civilstyrelsen som en almennyttig fond, hvilket betyder, at alt hvad du testamenterer til fonden, går ubeskåret til fondens arbejde. 

Har du allerede et testamente?

Få et gratis tillæg til dit testamente

Hvis du allerede har tegnet dit testamente, men ønsker at betænke Den Kongelige Livgardes Fond, kan du få hjælp til et gratis tillæg til testamentet, såfremt fonden betænkes. Kontakt advokat Phillip Borreschmidt og hør nærmere på tlf. 3319 3705 eller mail pab@mazanti.dk