Familie modtager legatet til pårørende af gardere

Seniorsergant Henrik og hans familie har modtaget legatet “Den Kongelige Livgardes Fonds legat til gardere og pårørende”.

I den forbindelse har han skrevet en tak til fonden:

“Vi, Henrik, Astrid og Hugo, vil gerne takke for det økonomiske bidrag, der gjorde det muligt for os at tage på ferie til Rhodos. Efter en hård periode var det en kærkommen mulighed for at få afstand og nye oplevelser.

Vi boede på Hotel Blue Horizon, hvor vi nød sol, pool og strand. De første dage slappede vi af, legede ved poolen og udforskede de lokale butikker om aftenen. Hotellet bød også på underholdning som shows og spillemaskiner, som ungerne elskede.

En dag lejede vi en bil og tog på roadtrip til et hemmeligt dykkersted med krystalklart vand, hvor Astrid fandt et stykke rav. Vi besøgte også Lindos og opdagede en fantastisk strand med et oppusteligt legeland. Det var sjovt, men udfordrende at følge med to energiske børn!

Ferien har givet os nødvendig energi og kvalitetstid sammen. Efter ferien er Astrid og Hugos mor blevet færdig med sit genoptræningsforløb og bor nu i en handicapvenlig bolig, hvilket bringer os tættere på en ny hverdag.

Mange tak for jeres støtte!

Venlig hilsen,
Henrik, Astrid og Hugo

  • Familie modtager legatet til pårørende af gardere

    Seniorsergant Henrik og hans familie har modtaget legatet “Den Kongelige Livgardes Fonds legat til gardere og pårørende”. I den forbindelse har han skrevet en tak til fonden: “Vi, Henrik, Astrid og Hugo, vil gerne takke for det økonomiske bidrag, der gjorde det muligt for os at tage på ferie til Rhodos. Efter en hård periode……


  • 1 ECH ved Den Kongelige Livgarde på tur!

    For at styrke sammenholdet på tværs af kompagnier og bataljoner, drog mekanikerne ved Livgardens 1.Echeloner af sted på udflugt. Grundet den naturlige interesse for biler, gik turen til Classic Car House i Kongens Lyngby. Dagen startede med fælles morgenmad, hvor dagen blev talt igennem, og der blev delt røverhistorier fra gamle dage. Herefter gik turen……


  • 1/I på Panzermuseum i Münster

    1/I på Panzermuseum i Münster For at styrke enhedens professionalisme og historiske bevidsthed, tog en deling fra 1/l Livgarden på øvelse til Münster. Denne øvelse gav mulighed for at kombinere militær træning med kulturel berigelse og historisk forståelse. Der var mulighed for, med støtte fra Livgardens Fond, at besøge Panzermuseum i Münster.  Dette initiativ blev……


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *