1 ECH ved Den Kongelige Livgarde på tur!

For at styrke sammenholdet på tværs af kompagnier og bataljoner, drog mekanikerne ved Livgardens 1.Echeloner af sted på udflugt.

Grundet den naturlige interesse for biler, gik turen til Classic Car House i Kongens Lyngby.

Dagen startede med fælles morgenmad, hvor dagen blev talt igennem, og der blev delt røverhistorier fra gamle dage.

Herefter gik turen på Classic Car House.
Vi var så heldige at få midler til en guidet rundvisning, hvilket virkelig var en succes, da der kommer mange sjove anekdoter og detaljer frem om bilerne, og deres historie.
Da mekanikerne kommer med meget bred baggrund inden for faget, var der noget for enhver smag.
Mekanikeren udlært hos Peugeot, havde nok at se på, og kunne dele mange sjove detaljer om ’’hans’’ bilmærke, og sådan var det faktisk for alle deltagene, som i mindre eller større omfang havde tilknytning til et bilmærke.

Og hvis man ikke var motormekaniker (MMEK), så skal det være påstanden, at alle finder det spændende i noget omfang, at kigge på gammel Porsche, Ferrari og Lamborghini.

Efter en endt, og yderst spændende rundvisning, blev der givet ilden fri, på at gå rundt på egen hånd, og se nærmere på det der interesserede mest.

Efter et par timer i bil-historiens tegn, et par genopfriskede drengedrømme og gode historier, slutter den ’’officielle del’’ af 1ECH’s faglige udflugt.

Det har været en kæmpe succes at få lov at lave denne udflugt.
Og jeg vil på vegne af alle mekanikerne på regimentets 1 ECH, sige tusind tusind tak, til Livgardens fond, for at give os midlerne til at eksekvere turen.

Turen har haft den ønskede effekt, ved at nyt personel ved regimentet, samt de der måtte være rykket rundt i stillinger, har haft en dag i hinandens selskab, men i en anden kontekst end arbejde, og har kunne skabe gode relationer, som uden tvivl, vil have en positiv virkning på den daglige tjeneste!

Igen, tusind tak!

– M. M. C., MMEK, SFVEDL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *