Projekter

______________________________________________________________________________

Belønnet for særlig indsats

Fonden har bl.a. støttet med uddeling af syv kongelige legater på beløb mellem 1750 kr. og 3500 kr. ved årsdagsparaden, hvor det faste personel ved Livgarden blev belønnet for deres særlige indsats ved national og international tjeneste.

.

Remmen Legatet

D. 23/2 2018 blev der uddelt legater i form af Remmen Legatet til fire personer fra Den Kongelige Livgarde, som havde gjort sig særligt fortjent til anerkendelse, herunder Den Kongelige Livgardes KTO-sølje, som er dem der tager sig af bl.a. veteraner samt kontakt og hjælp til pårørende med udsendte familiemedlemmer.

.

Arctic-Challenge

Af de lidt mere kendte projekter har fonden støttet veteranprojektet Arctic-Challenge, som var en slæderejse for bl.a. Livgardens veteraner, som havde brug for at bevise overfor dem selv og omverdenen, at der hos vores veteraner er en ukuelig vilje til at sejre og fortsætte, selvom det til tider gør ondt. Og ikke mindst at man ved at hjælpe hinanden kan besejre selv de hårdeste strabadser.

.

Flagdag på Grønland

Sidst men ikke mindst har fonden støttet det netop gennemførte projekt, hvor et antal veteraner tog til Grønland på fisketur og gennemførte flagdagen deroppe til støtte for grønlandske veteraner.